Rímsky hrniec Vitos - kačica

Nové Rímsky hrniec Vitos - kačica

Rímsky hrniec s vrchom kačacej formy. 

Základom, ako začať zdravo jesť, je začať zdravo variť. Jednou z mnohých možností je začať variť a piecť v pare. Ak však nechcete investovať peniaze do drahých parných hrncov, ktoré potom musíte zložito umývať a čistiť, je pre vás rímsky hrniec to pravé.
 
Nezabudnite:
  • Pred prvým použitím nechajte pekáč na 2 hodiny stáť namočený vo vode. Hrniec musíme VŽDY pred použitím namočiť minimálne na 15 minút do vlažnej vody, čím dlhšie je ponorený, tým lepšie. Rímsky hrniec ponoríme celý a taktiež dovnútra nalejeme vodu. Nezabudneme namočiť aj veko, ak vieme, že ho budeme potrebovať. Ak by sme tak neurobili, hrniec by v rúre mohol prasknúť,
  • Rímsky hrniec VŽDY vkladáme do studenej rúry! Teplotu zvyšujeme počas pečenia postupne až k najvyššej požadovanej teplote. Najvhodnejšie je teplovzdušná rúra,
  • pekáč s hotovým jedlom pokladáme vždy na utierku alebo na podložku,
  • Rímsky hrniec umývame iba horúcou vodou s trochou soli, popr. octu, za pomoci mäkkej kefky,

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
               
  • 36,90€
  • Bez DPH: 30,75€

Free Shipping over $100

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis egestas.

Free Returns in 14 days

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis egestas.

Secure Shopping

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis egestas.

24/7 Customer Support

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis egestas.